تاریخ انتشار : 25 آبان 1392 13:34

مدیر مجتمع ندامتگاه تهران بزرگ:

زندانی شدن سرپرست یک خانواده، تهدیدی برای جامعه است

مدیر مجتمع ندامتگاه تهران بزرگ با بیان این که پیشگیری از وقوع جرم یک وظیفه همگانی است، گفت: تمام سازمان ها و ادارات باید در زمینه پیشگیری از وقوع جرم برنامه ریزی داشته باشند. در این راستا قوه قضاییه مدیریت و نیروی انتظامی حفظ و امنیت این مقوله را بر عهده دارند.

yum7,-1.jpgبه گزارش گروه دریافت خبر خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، اصغر فتحی وجود زندان در هر منطقه و حوزه شهری در صورت غفلت را یک تهدید عنوان کرد و گفت: سعی شده این تهدید به یک فرصت تبدیل شود.

وی، زندانی شدن سرپرست یک خانواده را تهدیدی برای اجتماع دانست و افزود: خانواده این فرد زندانی از حیث اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی دچار چالش و بحران می‌شود که اگر در جهت پیشگیری از وقوع جرم موفق عمل شود، دیگر شاهد وقوع جرم و زندانی شدن افراد نخواهیم بود.

مدیر مجتمع ندامتگاه تهران بزرگ گفت: یک مدیر مسلمان باید متدین، مطلع به قوانین و مقررات، مردم دوست و مقید به انجام واجبات دینی و ترک محرمات باشد.

وی ادامه داد: راه‌اندازی دارالقرآن، توجه به ورزش و سلامت جسم زندانی و شرکت در تمام مسابقات استانی و کشوری، تحت پوشش قرار دادن 600 زندانی در نهضت سوادآموزی و 250 زندانی در هنرستان، ایجاد کارگاه‌های حرفه آموزی و ایجاد اشتغال از فعالیت‌های این مجتمع است.

تصویر امنیتی :
تعداد بازدید کنندگان کل :
تا کنون :
اکنون :