تاریخ انتشار : 27 آبان 1392 9:34

خضری:

6 میلیون ایرانی از هیچ نوع خدمات بیمه ای بهره مند نیستند

عضو کمیسیون بهداشت مجلس با بیان اینکه در حال حاضر بیشتر شرکت های بیمه به تعهدات رسمی و قانونی خودشان عمل نمی کنند، گفت: به عنوان نمونه هزینه های ناباروری در ایران تحت پوشش بیمه نیست و جزء درمان های لوکس محسوب می شود و بیشتر زوجین به خاطر هزینه های سنگین ناباروری درمانشان را نیمه رها می کنند و توان پرداخت هزینه های درمان خود را ندارند و از آن طرف هم جمعیت کشور رو به سالمندی پیش می رود.
    1-1561.jpgرسول خضری در گفت و گو با خبرنگار ایسنا، منطقه دانشگاه علوم پزشکی تهران با اشاره به اینکه سلامت در ایران در اولویت دوازدهم دولت قرار دارد، گفت: واقعیت آن است که سرانه ناخالص ملی در حوزه سلامت و درمان کشور کمتر از 4 درصد است در حالی که در کشورهای همسایه مانند امارات سرانه درمان 10برابر بیشتر از ایران است و این روی کیفیت ارائه خدمات بیمه‌ها تاثیر می گذارد.

وی حلقه اتصال بین بیمار و پزشک را بیمه دانست و تاکید کرد: باید پول سرانه درمان تنها به بیمه ها اختصاص داده شود تا خدمات بهتری به جامعه ارائه دهند و در نهایت اصلاح سرانه درمان صورت گیرد.

وی ادامه داد: در قانون برنامه پنجم به صراحت نوشته شده هزینه‌های درمان باید به صندوق‌های بیمه و پوشش فراگیر بیمه اختصاص یابد تا عدالت در سلامت صورت گیرد اما متاسفانه این پرداخت ها از صندوق های بیمه‌ای گرفته شده و پرداخت از جیب مردم به 60 درصد رسیده است و این اقدام به معنی عدم تمکین و عدم احترام به قانون است.

عضو کمیسیون بهداشت مجلس با اشاره به اینکه شش میلیون نفر از افراد جامعه از هیچ گونه پوشش بیمه های خدمات درمانی بهره مند نیستند، افزود: این در حالی است که 15 میلیون نفر دارای چندین نوع بیمه خدمات درمانی هستند که در صورت اصلاح سرانه درمان و اختصاص دادن آن به بیمه، تمامی افراد جامعه تحت پوشش بیمه قرار می گیرند.

تصویر امنیتی :
تعداد بازدید کنندگان کل :
تا کنون :
اکنون :